Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Tjenester

 

Office 365

Alt du trenger for standard kontorløsninger i en og samme pakke. Inneholder skrivebordsversjon av Office-appene Outlook, Word, Excel, Teams m.m. Office kan installeres på opptil fem forskjellige PCer, nettbrett eller telefoner. OneDrive, E-post og Sharepoint er inkludert. 

Les mer

Serverdrift

Vi passer på deres servere slik at dere kan fokusere på kjernevirksomheten. Vi tar oss av overvåking, backup og oppdateringer, og sørger for at tjenestene dere trenger alltid er tilgjengelige.

Les mer

Nettverk og Brannmur

Stabil internettforbinelse og internt nettverk er nødvendig for å kunne arbeide effektivt. Vi leverer Zyxel Brannmurer med trådløst nettverk som kan skaleres etter din bedrifts behov. 

Les mer

  

Sikkerhet

Pulseway Sikkerhetspakke med BitDefender antivirus, Web-beskyttelse og fjernstyringsmodul

Les mer

PC Komplett

Vi tilbyr pakkeløsninger som inneholder alt du trenger av programvare, sikkerhet og tilgjengelighet. Vi skaffer PC for deg og installerer alt av programvare slik at du kan konsentrere deg om bedriftens kjerneoppgaver. 

Les mer

Backup

Acronis Clud Internett Backup. Vi overfører backup av alle deres filer til vårt datasenter

Les mer


 

Fjernhjelp

Vi kan koble oss på din datamaskin og gi deg øyeblikkelig hjelp! Ved hjelp av Teamviewer kan vi fjernstyre din PC og rydde opp i problemer som har oppstått.
Trykk her for å laste ned programvare

  

Ta kontakt for mer informasjon

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn