Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Office 365 Standard

Inneholder skrivebordsversjoner av Office-appene med førsteklasses funksjoner. Du kan fritt oppdatere til siste versjon av Office til enhver tid uten noen ekstrakostnad.

Hver bruker får en Microsoft Exchange konto på 50 GB. Du kan sette opp e-postkontoen din på alt fra PC, telefon og Ipads, og disse synkroniseres fortløpende slik at du alltid har en oppdatert e-postboks på alle enheter. E-posten kan knyttes til bedriftens domene slik at alle ansatte har samkjørt, profesjonell profil mot kundene. 

 


Office 365 Exchange (E-post)

Hvis man kun trenger e-post har man en egen Office 365 Exchange konto for dette. Denne kan settes opp på telefon og iPad, samt man kan behandle e-post i Microsofts Webmail grensesnitt. Mailboksen er også her på 50 GB.

 


Skylagring med OneDrive og Sharepoint 

 

Hver Office 365 Standard bruker får 1 TB lagringskapasitet i OneDrive. Mine Dokumenter, Skrivebord og Mine Bilder kan settes opp til å bli synkronisert mot OneDrive slik at du alltid har tilgang på dine data. Hvis du redigerer filer mens du er offline så vil disse synkroniseres når du kobler til nettet igjen.

Hvis det er flere personer i bedriften kan man dele filer og mapper med hverandre via Sharepoint. Her kan man lage felles filområder med differensiert tilgang til de forskjellig ansatte. Sharepoint har også 1 TB lagrinskapasitet og er inkludert i Office 365 Standard. 

 


Microsoft Teams

Microsoft Teams er en samarbeidsapp som hjelper teamet ditt med å holde seg organisert og ha samtaler, alt på ett sted. Med Teams kan du samarbeidet virituelt, blant annet gjennom chat og videomøter med ansatte, kunder, leverandører og samabeidspartnere i eller utenfor organisasjonen, eller bruk Teams til direktesendte arrangementer når det skjer noe stort. 

Microsoft Office-appene er innebygd i Teams, slik at du kan bruke og dele filer opprettet i Word, Excel, Powerpoint og Outlook direkte i plattformen. Er Teams nytt for deg hjelper vi deg gjerne i gang. 

 

Møter

Finn kanaler å tilhøre eller opprett din egen. I kanaler kan du avholde møter, ha samtaler og dele filer 

Kalender

Se alt du har på dagens eller ukens agenda, eller planlegg et møte. Synkroniseres med Outlook-kalenderen din.

Samtaler

Hvis organisasjonen din har konfigurert det, kan du ringe hvem som helst fra Teams – selv om de ikke bruker det. 

Aktivitet

Få med deg alle de uleste meldingene dine

   

  


Office 365 Backup

Det kan være lurt å ha en backup av Office 365 ettersom både filer og e-post kan bli utsatt for hacking. Mange tror at Onedrive og Sharepoint fungerer som backup, men dette er ikke tilfelle. Hvis PCen din krasjer vil man kunne få tilbake dataene som ligger i skyen, men ved hackerangrep er ikke alltid dette tilfelle. Office 365 backup er derfor en god forsikring av dine data. Vi samarbeider derfor med Datto, som har spesialisert seg på Office 365 backup, for å sikre våre kunder mot tap av data. 

 

  

 Ta kontakt for nærmere informasjon

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn